FÖLJ MED PÅ EN RESA TILL VÄRLDENS TAK...

DE OÄNDLIGA SLÄTTERNA,

DEN STORA SPRICKDALEN

NORRA TANZANIAS NATURSKATTER

NORRA TANZANIAS NATURSKATTER

 

Ja, Tanzania beskrivs på många sätt. Här kan du uppleva migrationen, en av världens största vandringar då 1,7 miljoner gnuer och zebror förflyttar sig efter tillgången på mat och vatten. Här kan du se alla de “Big Five”, uppleva en mängd andra exotiska djur och fåglar på nära håll i sitt rätta element, helt vilda och fria. Du kan spana ut över den vidsträckta savannen i Serengeti, njuta av ekvatorns värmande sol, simma med delfiner och uppleva den färgglada undervattensvärlden i en kristallklar Indisk Ocean.

Jag arrangerar en unik safariresa anpassad för dig som vill få ut det mesta av ditt fotograferande, både för amatören såväl som den proffessionella fotografen. Vi färdas i stora, rymliga bilar med svängrum för fotografer, tiderna ute i parkerna anpassas för att fånga det bästa ljuset och att tillbringa så mycket tid med djuren som möjligt. Vi får ca 35-40% mer tid ute hos djuren än vid en “vanlig” safariresa. Vi använder oss av erfarna och duktiga chaufförer som hjälper oss att hitta djuren och de komma åt de bästa vinklarna.

Vi väljer Eco-vänliga lodger och en del av resans pris skänks till Big Life Foundation som arbetar för artbevarande och mot tjuvjakt i Kenya och Tanzania.

För de som vill, avslutas resan med fyra dagar på paradisön Zanzibar. Här finns alla möjligheter till fler fotoaktiviteter då ön har ett rikt natur- och kulturliv. Sol, bad och avkoppling med en god bok i solstolen på stranden, en snorkeltur eller kanske dykning? Du väljer själv.

FOTOSAFARI 2012, 2013, 2015